[ליצירה]
ממש יפהההההההההההההההההההה.
מאוד מאוד יפה!.
כתוב בצורה מדהימה, הרעיון על להשוות את זה למתמטיקה הוא מאוד יפה . למרות שלא התעמקתי בקטעים של המתמטיקה הם בהחלט התקשרו לסיפור בצורה יפה.
[ליצירה]
זה אדירררררררררררררר!
מצחיק...יפה...וכמובן רעיון טוב.
[ליצירה]
[ליצירה]
מצטערת שאני חוזרת למקום חוזר בדיון שלכם. אבל איך אתם אומרים שכל מישהו שהוא עליון זה גזענות????
תחשבו קצת..... תחשבו על כל אדם עליון.... חשבתם??
יופי. והוא גזעני??.
כל אחד שיהיה איזה ראש ממשלה.... או איזה מנהיג חבורה אז הוא גזעני!?.
ממש לא. מישהו גיזעני זה אדם/קבוצה שהיא מעל לכולם ומתייחסת אל השאר כאל פחותים. ועדיין דעתי היא שהיהודים יש להם גזענות חיובת. תמשיכו לתקוף אותי, ותגידו שאני לא מבינה כלום, אבל לא משנה. כל אחד כאן קצת חושב שהוא הגאון היחידי. אז גם לי מותר :).
[ליצירה]
נראה לי שמיצינו כולנו (כולל אותי) את קטע הצנזורה הדרושה... אבל עם כל הכבוד...מסכן הבנאדם... מה הוא אחראי על הצנזורה שכועסים עליו??.... זה עניין של האתר בלבד..הוא רק כתב את שלו, מתוך שיעמום או שלא מתוך שיעמום, זה לא משנה. מה שבטוח זה שהוא לא זה שהכניס את זה סופית לאתר.
נראה לי שהוא הבין כבר שהצירה כישלון לא לדעת כולם היא "יצירה". ועכשיו...שיהיה לך בהצלחה בהמשך :)
[ליצירה]
ממש יפההההההההההההההה!
תחושות מתוארות מדהים....כתוב מדהים.....ממש גורם הזדהות עם מכל מיני מקרים דומים...לאו דווקא חתונה...אבל מן התגברות כזו....ממש מקסים!.
[ליצירה]
תתנו לי מקורות שבדיוק אתם מצאתם בהם את אותם משפטים שאני המצאתי ואז תבואו ותדברו בבקשה.
ככל הידוע לי- המשפטים האלו שמורים אצלי על דפים על השולחן שלי, ופירסמתי אותם בשני אתרים ובין מכרים, ולא יותר מיזה.
תאמינו או לא, זה מקורי!.
תגובות