המוסר, הוא מעל הכל!
מי אשר סוטה ממנו,
חוטא ופושע;
יש לסרב כל פקודה,
שמייסרת - כליות.
היו בני - מוסר;
מלקחי - פשעי הנאצים,
תלמדו דרך;
אל תוותרו,
על נאמנות,
לערכי - צלולות!
ומה אם קיום מוסר זה יביא לעוול מוסרי אחר???
למשל -אם נפרק את כל המחסומים מיהודה ושומרון לישראל, שללא ספק יש בהם משום עוול מוסרי כלשהוא.
אם נפרק אותם, העוול המוסרי האחר שיווצר -פיגועי תופת איומים במדינת ישראל.
יהיה עוול מוסרי לאין ערוך.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
---
ומה אם קיום מוסר זה יביא לעוול מוסרי אחר???
למשל -אם נפרק את כל המחסומים מיהודה ושומרון לישראל, שללא ספק יש בהם משום עוול מוסרי כלשהוא.
אם נפרק אותם, העוול המוסרי האחר שיווצר -פיגועי תופת איומים במדינת ישראל.
יהיה עוול מוסרי לאין ערוך.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
החולשה, היא של המגיב
שמע, אדון הממעט בדמות יצירתי על דודו טופז! השיר, שהנך קורא לו, כי הוא חלש ורדוד, במציאות חזק ביותר, ונועד לבטא את סלידתי לאנשים כמו טופז, שמנצלים מעמדם ציבורי רם, כדי להשפיל ולפגוע ברגשי אוכלוסיות שונות.
עכשיו, לגבי ההיבט הכללי של התופעה, אז אני מתכנן פעולות מחאה, כנגד מה שקרוי: תרבות הרייטינג, שהתבטאותיהם של אנשים דוגמת טופז, הן התולדה של "תרבות" זאת.
[ליצירה]
שמע, חזן ללא מניין מתפללים!
עתה, אין לי שמץ זוטא של ספק, כי הנך בור בשירה, כי הרי, כל המילים בהן השתמשתי ולא הבנת לפשרן, אלה מילים כה מוכרות ששיניתי את צורתן, לשם גיוון וחריזת השיר.
בברכה! ירושלמי
[ליצירה]
לגבי "גירוש היהודים"
תראה, יש הבדל, בין גירוש האוכלוסיה הערבית של הארץ ב-48, שחייתה בארץ מאות רבות של שנים ברציפות, ושהיה לה קשר שורשי אל האדמה הזאת, ובין פינוי התנחלויות, אשר הוקמו בדרך של כיבוש והפקעת אדמות בידי השלטון הישראלי.
[ליצירה]
לאדיק הקפצן
שמע משהו! לא התגאתי בסטאלין, בכתבתי זאת! אלא רק הבהרתי, שבכל תקופה כולל זאת שבה שלט סטאלין, היו גם הרבה דברים חיוביים, שאסור מתוך להט ההסתה האנטי-קומוניסטית, לשכוח מהם.
[ליצירה]
לחזן הנודד
שתדע לך, כי מזה זמן רב, עוד הרבה לפני שאתה הצעת לי את זה, שיריי מתפרסמים באתרים השייכים למפלגה הקומוניסטית הישראלית ולארגוני שמאל אחרים במדינה. ואפשר, ללא שום הגזמה לומר, כי אכן אני בין יוצרים קומוניסטיים המובילים בעולם. יצירותיי בתרגום לאנגלית, מופיעיות בכל העולם, כולל במדינות ערב; במפרץ - הפרסי; בשתי אמריקות; ואפילו, באנטרקטיקה.
פשוט, אינך מכיר עדיין, את מלוא הרוחב של פרסום יצירותיי באינטרנט.
בברכה! ירושלמי
תגובות