אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
אני תוהה.. במה עוד עשוי העולם האלקטרוני להפתיע אותנו עוד, מה אפשר להמציא שעוד לא המציאו. ..
מעניין איזה שכלולים יהיה במאה ה22
ממש קטע חמוד, אני מקווה שהעולם לא יתדרדר עד כדי כך, ושעולמנו לא יהיה בנוי בעיקר על חשמל ומים..
[ליצירה]
וואלה, אני מוכרחה לאמר שהופתעתי לטובה. כלומר, מבחינת הסיפור.
לא יודעת, חשבתי שהוא פלצן כזה, אולי בגלל הכותרת. ובגלל הפרקים.
ואז פתחתי. לראות.
והופתעתי.
כי נוכחתי לראות שאת דווקא מבינה בזה.
וזה הרבה פחות פלצני ממה שנראה.
(אבל הי- אל תעלבי, זו דרך התבטאות שלי!)
ו- וואוו. זה אפילו יפה.
סיפור טוב. אם כי הסוף דיי הרס לי. פרק 8. הוא היה קרצייתי כזה..
אהבתי.
[ליצירה]
ממממ .. כבר כתבת על זה פעם? למה זה נשמע לי מוכר? : סיגריה, בית קפה, בחורה.... לא הבנתי את הקשר של זה לעט, או את הקשר של העט לזה.. או איך שלא תרצה את זה...
ממש יפה.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ילד רחוב? וואי . איזה יפה. כתבת את זה ממש יפה. בצורה טובה. הפזמון הכי יפה, לדעתי, כי הוא שירי כזה, אם תלחיני- זה יצא מקסים .
אהבתי מאוד.
המשיכי לכתוב
בתש
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
תגובות