[ליצירה]
הי, לא הגבתי על זה? בטח התנתק לי באמצע.
אז ככה, כיון שהייתי הראשון להגיב, וגם זה רק בזכות האקראיות, תהיתי לנפשי איך נוצר מצב מוזר כזה שאף אחד לא הגיב על כתיבתך המדהימה לפני.
אבל ממז הפך את תגובתי לבלתי רלוונטית, ועל כן כל מה שנשאר זה לחזור שנית על כך שאתה כותב מדהים.
זה פשוט יפה.
[ליצירה]
לא בוער באש, אבל אפשר לראות את הזעקה שבו.
אוהב תמונות של עצים - במיוחד כשהן טובות. זה די קשה להעביר בצילום את התחושה שבעץ, ועשית את זה מצוין !
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
מביע בזאת את רחמי לכל המחבלים האומללים שכתוצאה ממשטר עריץ ופשיסטי נשקפת להם סכנת נכות ברגל, כשפשעם היחיד הוא שניסו לרצוח אותי ואותך.
ברור - לפי הדין והצדק צריך להוביל אותם על שטיח אדום, ולא למעצר אלא לקבל פרס נובל לשלום. אה, עשו את זה כבר, לפחות לרוצח אחד.
ואיך בדיוק חוצצים קוים אדומים? אני מת לדעת איך לעשות את זה.
[ליצירה]
לתשומת לב הקוראים!!
הארגון העומד מאחורי כתבי "קבלה לעם" הינו כת מיסיונרית במסווה של יהדות.
כפי שוודאי הבחנתם, כל מאמריו של אלי וינוקור הם תעמולה לארגון וללימוד קבלה, ולא מאמרים רציניים, וודאי שלא יצירות.
הזהרו!!
(מצורף קישור לאתר נענע, שם יש כתבה על הארגון)
[ליצירה]
א. זה כבר השיר השלוש מאות בנושא, והוא לא נהיה יותר משכנע, או לחילופין, יותר מקורי. שירה איננה מיועדת למיחזור.
ב. אם "בעלי הון כיסם ירש" - איפה פה האחוה והשויון? בהקשר זה, אני ממליץ לך לקרוא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול.
ג. "אל מרומי באריקדות יעפיל נעפילה" - תגיד מה שתרצה על "משחקים לשוניים", אבל אין לזה משמעות. אלא אם כן "נעפילה" זה שם של מישהו.
ד. השורה האחרונה לא קשורה לכלום. לא ברור של מי ההד שתשמע אתה ואולי עוד שנים-שלושה מרקסיסטים סהרורים שמסתובבים פה.
[ליצירה]
מקסים בעיני. אהבתי את הכותרת.
משהו מסורבל בסיום,(התחושה היא כאילו לא אמרת את מה שרצית) אבל חוץ מזה - מעולה.
בעז - אני חייב להודות שתגובתך הממה אותי.
כולנו, בין אם מאמינים בכך ובין אם לא, יונקים את חיותנו מהבורא. הגדרתך שהאתיאיסט "לא זקוק לפנות לגורם אחר" - היא טעות. הוא זקוק כמו כולנו, אבל הוא גאה מכדי לפנות לבקש.
בחוסר האמונה אין עוצמה, אלא כפיות טובה פשוטה.