צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
ל-אנוכי ק. אני חושבת שעינת היא משוררת גם כשכותבת פרוזה והקטע הזה יצא ממקום של שירה ולא פרוזה ועל כן הדברים שאתה (את ?) מציינ(ת) כחסרים לא שייכים שם לעניין. רק הרגע, מגע האבנים , הוויה מתמשכת.
[ליצירה]
שאלה ליוני
מה הופך לטינית פרוזה ללטינית שירה ? אני לא רואה חרוזים בלטינית ונדמה לי שלא שומעת מקצב. הידוע לך על פי מה קבעו הקדמונים מתי היא הופכת לשירה או מה נעלם ממני ? ושמא הטעות בידי ואולי כאן התרגום הוא תרגום של פרוזה ? (שנה לטינית מהאוניברסיטה - לא משהו אך מספיק כדי להתעניין בתרגום ולשאול)
ליאורה
[ליצירה]
אני דוקא חושבת ששמוליק הוא טיפוס. וכל עוד הוא לא נכנס לפוליטיקה של השמאל והימין אני מזדהה אתו באופן כללי. הנה היום, ה-6 באפריל 2008, אמרו בחדשות שמיליון !!!!!!!!!!! איש יזדקקו לעמותות לחבילת מזון לסדר פסח. רוצים אתם לומר אם כן שאין טיפה של צדק בתלונותיו ?
ובאשר ל"המונים" ול"גולאג" [רוסיה הסובייטית כאן לא נזכרה] - אני מעדיפה להתייחס אליהם כאל מטאפורות שלו, או שרידים מהשפה בה גדל וחונך כי נראה לי שאינה עברית. ואיזה יופי של מילים. שאלו ילד בחינוך הממלכתי היום מה זה ליסטים והוא יגיד "אהנהה ?"
פעם הראתי לילדה את המילה "חנוני" [שכחתי לכתוב בכתיב מלא] והיא אמרה לי בשמחה: "חנוּנִי".
תגובות