וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
וואו, את ממש טובה בזה!!
מה שאני אוהבת בתמונות שלך זה שלחתולים אצלך באמת יש הבעה, ממש! ואת תופסת אותה בצורה מדהימה וקולעת עם כותרת מצוינת.
החתול הזה ממש נראה מאופר, מרוב הבעה.
[ידידיה, איך אני?...]
[ליצירה]
ממש מחמאות של בנות-באהבה לכל המגיבות.
האמת, רק לאחרונה התוודעתי לכשרון שלך ואני חייבת לציין שמתמונה לתמונה אני יותר נפעמת.
ללא ספק יש לך את זה!
תודה לך.
[ליצירה]
ה"פספוס" הזה (לפי תמי) הוא בדיוק מה שאהבתי. ההתרחבות קצת מעבר לעיניים נותנת מקום לדמיון ליצור סיפור, להבין על מי את מסתכלת. הייתי מוסיפה אפילו קצת שפתיים, בכולופן, יופי של תמונה!
[ליצירה]
היי, זו המצלמה שגמני משתמשת בה! :-) (לפחות עד שאחסוך מספיק כדי לשדרג). אשר לתמונה- אהבתי יותר את הגירסה המקורית ("חיבוק"), היא יותר אמיתית,אותנטית.
[ליצירה]
שם בדוי- זה כמו להפגין נגד ניסויים בבע"ח אל מול הכור בדימונה. נכון, זה חשוב, אבל זה לא המקום המתאים.
ניצן- לא, אמירה אינה מספיקה בכדי להפוך תמונה לצילום אומנותי. היא אמורה לבוא בנוסף לעיצוב ויזאולי: קומפוזיציה, מיסגור כלשהוא, מיקוד, עומק שדה וכו וכו.
[ליצירה]
חברים..לפני שאתם ממהרים לשפוט.. אני תפסתי את הדברים מנקודה של קינאה, של "הלוואי ויכולתי להזדהות ולחוות כמוהם אבל אני לא, לכן אתמודד בדרכי שלי-ציניות". אני חושבת שהכוונה היתה טובה.
אבל.. מודה.. גמלי צרם הביטוי ושמץ ההתנשאות.
[ליצירה]
הצבעים יפים ממש, וגם הזוית של השמש נכונה- הצלחת לתפוס את צל העצים, שמוסיף הרבה לתמונה. אבל חסרה לי מסגרת, לטעמי צריך לפתוח קצת את התמונה- לתת עוד מידע-אולי שביל מוגדר,תחום יותר. התמונה כפי שהיא נותנת הרגשה תלושה ,ללא הקשר. כצופה, אני הולכת לאיבוד..
[ליצירה]
אני מוכרחה לסנגר על המצלמה שלי (canon 300AV המצוינת) ולומר כי איכות התמונות המקורית טובה וחדה בהרבה! פשוט בשביל שאוכל לחלוק אותן אתכם אני צריכה להקטין אותן ולשנות רזולוציה, מה שפוגם מעט באיכות.
ו..תודה רבה לכל המגיבים.. זה משמח ומעשיר בכל פעם מחדש :-)
[ליצירה]
ליתוש יקירה, תתווכחי! אני לא מקצוענית וגם לא מתיימרת כרגע, איבחון הדברים כפי שאת רואה אותם נכון ואמיתי לא פחות (אם לא יותר) משלי.
שבת של שלום (ושל ניצחון למכבי) לכולנו!
תגובות