שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
שיר נהדר!
טוב, כמה הערות...
* שפה עשירה וכתיבה מעולה. נהדר!
* אני מבין שזו בחירתך לסדר כך, אך לי זה הפריע. הפסיקים לא צריכים להיות איפה שהם אלא במקומות אחרים, והסידור התמוה חסר כל חשיבות בחלק מהשורות. מצטער אם אני תוקפני... זו פשוט דעתי על צידה הקשה.
* הסיום קצת קופץ, למרות שהוא מובן. אני חושב שהיית יכול לבנות עוד גשר קטן בין גוף השיר לסיומו.
* התוכן מעולה... התיאורים שהכנסת באמת נתנו את התמונה של הצבע בחורף אפלולי ואפור. אם יש יותר מכך, אנא האר את עיניי. מקסים, בכל מקרה.
תודה!
[ליצירה]
שיר מקסים...
אין מה להגיד - את מעולה.
יש לך מן כישרון ייחודי כזה.
תוכן חשוב, ומלא רגש.
כתיבה... מה יש להוסיף?
תודה לך.
סתיו לשם - רק עכשיו הבנתי שאת בת. מצטער על מחשבותיי הקודמות...
[ליצירה]
נהדר!
מלים יפות ומעוצבות ברגש חם.
קצת קשה לתפוס עם האורך, אך אחרי קריאה שנייה זה כבר נקלט.
משום מה, לא ממש אהבתי את הסיום. יכול להיות שזה בגלל ה"ו"ים הרבים הזורמים יחדיו. דעתי שלי.
יכול להיות שפספסתי כמה תחכומים. סליחתי.
תודה!
[ליצירה]
תנשמי אותו, בנשמתך.
את מסתכלת בצורה טובה על העולם ומרגישה כל חלק במארג העליון.
אולי כדאי קצת להוסיף אפקטים ציוריים, כמו דימויים, משחקי מלים, דיונים בדיוניים וכו' כדי לתת בניה חזקה לשיר.
כתיבה טובה.
תודה!
[ליצירה]
מדהים!
התוכן אולי לא מובן בתחילה, אך לאחר ההסבר שלך הכל ברור.
כתיבה טובה מאד, ושפה עוד יותר.
סוף טוב, הכל טוב. (מבחינה טכנית)
שנזכה לטלית תכלת, ללא שום קרעים או טלאים.
תודה!
תגובות